Afscheid Niells Bosch

Zoals jullie weten heeft Ischa Immers de taken van Niells Bosch als Hoofd Jeugdopleiding inmiddels overgenomen. Wij zijn als vereniging Baronie Niells veel dank verschuldigd voor zijn goede werk voor onze vereniging. Hieronder een afscheidswoord van Niells zelf.

“Einde van een prachtige periode”

Een nieuwe hoofd opleiding staat aan de vooravond van zijn nieuwe uitdaging om verder te bouwen aan de prachtige jeugdopleiding van een dito vereniging.

Een vereniging die mij de afgelopen jaren ongelofelijk mooie momenten heeft gebracht.

Bijna 9 jaar geleden vroeg toenmalig Hoofd opleidingen Fouad Elfdil mij om aan te sluiten bij het elftal dat destijds nog de B1 heette.
Bijna 9 jaar later, een kampioenschap met JO15-1, promotie met de JO17-1 en een prachtige promotie naar de 2e divisie met de JO19-1 als trainer, promotie naar de res. Hoofdklasse als speler en nog anderhalf jaar fijn te hebben gewerkt als hoofd opleiding, komt er nu toch echt een einde aan mijn periode bij het mooie Baronie.
Door een verhuizing terug naar het midden van het land en een baan met veel buitenland bezoeken is het voor niet mogelijk de tijd en aandacht te schenken aan de vereniging die het wel verdiend!
Baronie, een club waar ik verliefd op ben geworden, een club met een rijke historie, een groot ledenaantal en waar altijd hectiek heerst!
Een prachtige club met een gigantisch potentieel om mensen te binden, te laten recreëren en te presteren!
Uit het oog is zeker niet uit het hart en ik hoop jullie dan ook zeker nog menig keer te mogen groeten en of spreken, want Baronie zal altijd een bijzondere plek in mijn hart hebben en zal altijd mijn club blijven!
Hartelijk dank aan iedereen waar ik de afgelopen jaren mee samen heb
gewerkt Een speciale dank gaat uit naar Anja Frijters, Fouad Elfdil, Rogier Ouwerkerk en Arne Stallen voor de prettige samenwerking en ik hoop dan ook dat jullie nog lange tijd aan de club verbonden blijven, zodat de continuïteit in takt blijft!
Heel veel succes in sportiviteit en goede gezondheid
Met vriendelijke groet,

Niells Bosch