Nieuwe, voorlopige penningmeester presenteert zich

Het bestuur van vv Baronie is ontzettend verheugd te kunnen melden dat we sinds afgelopen donderdag een nieuwe, voorlopige penningmeester hebben gevonden in de persoon van Jan Helderop. Jan heeft aangegeven dat hij in ieder geval de komende zes maanden de taken van de vertrokken Jacques Kies zal overnemen. Hieronder stelt jan zichzelf even voor.

Hallo leden van vv Baronie,

Nadat Jacques Kies het bestuur meldde te stoppen als penningmeester, vroeg Ton van Beek of ik op enige wijze de club zou willen helpen om de financiële zaken gaande te houden en vooral volgens plan weer op orde te brengen.

Na een goed gesprek met Stan, Ton en Jacques heb ik toegezegd, in afwachting van een nieuwe penningmeester, te helpen. Ik heb ja gezegd omdat het als echte liefhebber toch wel pijn doet dat zo’n mooie en oude Bredase club in zwaar weer zit. Temeer vanwege de familiaire banden met Breda en heel veel jaren terug met vv Baronie. Daarnaast is het moeilijk om snel weer een nieuwe penningmeester te vinden.

Ik loop heel wat jaren mee in de voetballerij. De laatste 20 jaar ben ik actief geweest bij ASWH te H.I. Ambacht. Eerst als leider/trainer bij de jeugd, toen in de bestuursfuncties van jeugdvoorzitter, kantinezaken en de laatste 4 jaren als penningmeester. Die laatste stond vooral in het teken van het op orde brengen van de financiën, enigszins vergelijkbaar dus met jullie situatie. Daar is het na hard werken en soms moeilijke gesprekken en keuzes goed gekomen en ik wil/zal mijn uiterste best doen voor jullie. Maar dat lukt alleen als iedereen bijdraagt in de uitdagingen die er liggen.

Ik zie er naar uit om jullie beter te gaan leren kennen en hoop op een goede samenwerking met de leden en het bestuur.

Nog even wat persoonlijke info omtrent mijn persoon:

Mijn naam is dus Jan Helderop, 64 jaar oud, al heel lang gelukkig getrouwd met Monique, 2 kinderen waarvan 1 getrouwd, ruim 25 jaar wonend in Hendrik-Ido-Ambacht en werkzaam bij de gemeente Schiedam (manager financiën en recent strategisch adviseur bedrijfsvoering).

Relatie met vv Baronie:
– in het verleden met jeugd van ASWH een aantal keren bij jullie gespeeld;
– (sentiment) mijn schoonvader is in de 40/50er jaren vorige eeuw bij jullie trainer geweest (Toon van den Enden)!