Fysiomore en Arendse Health Club gaan samen werken met Baronie

Baronie is verheugd te kunnen melden dat Fysiomore en Arendse Health Club de handen ineenslaan om samen met vv Baronie een samenwerking aan te gaan. Fysiomore vormt een keten van fysiotherapie- en voedingspraktijken in de regio. Deze zijn gevestigd in de vestigingen van Arendse Health Club. Een van de fysiotherapeuten van Fysiomore zal deel gaan uitmaken van het medisch team van de selectie van Baronie.

Specifiek trainen
Marcel Lubeck is de nieuwe fysiotherapeut en zal iedere dinsdag en donderdagavond aanwezig zijn voor de selectiespelers. Blessures kunnen dan behandeld en verzorgd worden. Daarnaast is nieuw dat komend seizoen Fysiomore ook de performance kant van het voetballen gaat verzorgen.
Marcel zal iedere dinsdagavond op het veld spelers apart gaan trainen, die extra aandacht verdienen omtrent snelheid, (sprong)kracht en coördinatie. Tevens ontvangen selectiespelers een sportspecifiek en persoonlijk trainingsprogramma van Arendse Health Club. Bij Arendse zal dus naast de voetbaltrainingen op het veld een specifiek kracht- en/of conditieprogramma gevolgd gaan worden gedurende het gehele seizoen. Doel van het programma is het voorkomen van blessures en het verbeteren van de prestaties van de spelers.

Medische keuring
Fysiomore zal diverse selectieteams gaan uitnodigen voor een medische keuring in de maanden juni juli en augustus. Spelers worden individueel getest en de gezondheid van de spelers wordt in kaart gebracht. Fysiomore zal daarnaast ook de rest van de vereniging op medisch gebied faciliteren. Iedere woensdagavond van 18:00 – 19:00 en zaterdagochtend van 10:00 – 11:00 kunnen leden van de vereniging terecht op de gratis spreekuren van Fysiomore voor een advies op maat. Telefonisch kan er voor deze gratis spreekuren een afspraak worden gemaakt.

Informatieavonden
Fysiomore zal op diverse informatieavonden aanwezig zijn. Ze gaan aan trainers/leiders een informatieavond verzorgen omtrent blessurebehandelingen en preventie van blessures. Tevens komen thema’s als het belang van voeding aan bod.

Groepstrainingen
Fysiomore en Arendse Health Club bieden teams de mogelijkheid om tegen reductie een ‘team- groepsles’ te volgen, bij bijvoorbeeld afgelastingen en/of in de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Denk daarbij aan: spinning, clubpower en circuittrainingen, kickboksen. Telefonisch dient ook hiervoor een afspraak gemaakt te worden.

Specialisaties

• Fysiotherapie
• Sportfysiotherapie
• Echografie
• Epte therapie
• Revalidatie in het water (32 graden)
• Dry needling
• Actieve revalidatie op de modernste revalidatie apparatuur
• Kinderfysiotherapie
• Diëtetiek –> sportvoeding
Contactgegevens
Fysiomore Breda BV (gevestigd in Arendse health club)
Terheijdenseweg 504
4826 AB Breda
076-5714000
www.fysiomore.nl
info@fysiomore.nl

Club fysiotherapeuten:
Marcel Lubeck
m.lubeck@fysiomore.nl
0681506288

Damian Kefilev
d.kefilev@fysiomore.nl
0629853222

Misschien vindt u dit ook leuk Meer van deze auteur