Wedstrijd van de maand mei

Zondag 26 mei stond de laatste Wedstrijd van de Maand van dit seizoen op het programma. Een prachtige opwarmer tussen deze keer 2 enthousiaste Baronie jeugdteams voorafgaand aan Baronie-Gemert, beslissend voor promotie. Het ging tussen Baronie JO10-5 en Baronie JO10-7, en na de mooie opkomst onder aanvoering van speaker Willem Hartmans vlogen de vonken er vanaf.

Aan niets was te zien dat deze ploegen toch wel een pittig schema van wedstrijden in de benen had, de JO-5 had zelfs op woensdag en zaterdag al gespeeld! De wedstrijd tussen beide teams op ons mooie hoofdveld ging behoorlijk gelijk op, er werd zo fanatiek verdedigd dat er aanvankelijk weinig goals vielen (zoals het vaak in Europese finales gaat). Uiteindelijk bleek toch het team JO10-7 aan het langste eind te trekken, en gingen met een 5-3 winst lachend op weg naar de line-up voor Baronie-Gemert.

Een prachtige afsluiting van een mooie dag voor deze jongens, die eindigde met een lekker frietje en drankje in de kantine. Helaas kon Baronie 1 het feest niet completeren, maar het mocht de pret niet drukken. Op naar een nieuw seizoen met nieuwe teams van de maand!

ย