BARONIE START MET PIEPJONG ELFTAL IN DE ZATERDAG VIERDE KLASSE

Zoals bekend zal vanaf komend seizoen het verlengstuk van de Baronie Jeugdopleiding vorm krijgen in Baronie Zaterdag 1. Hiermee verdwijnt het zondagse tweede elftal dat uitkwam in de Reserve Hoofdklasse.
De kersverse trainer-coach Ricardo van den Bos beschikt komend seizoen over een talentvol en piepjong Baronie Zaterdag 1. Met een gemiddelde leeftijd van 18,4 jaar gaat de nieuwe spelersgroep het opnemen tegen andere standaardteams in de 4e klasse. De selectie bestaat uit spelers komend vanuit Baronie O19, ex-Baronnen die terugkeren en enkele nieuwelingen. Van den Bos kijkt uit naar de start van het seizoen: “Zo’n opstartfase is best spannend, maar wij hebben er enorm veel zin in. Deze groep bestaat uit spelers met ambitie, potentie en positieve energie. Vanuit sociaal oogpunt is het ook prettig dat de meeste spelers elkaar kennen. We hebben een zeer jonge groep maar dat is een bewuste keuze om een fundament voor de komende seizoenen te bouwen. Het is een uitdaging voor de spelers om zich fysiek snel aan te passen en voetballend het verschil te maken.” Baronie Zaterdag 1 zal uit de hieronder genoemde spelers bestaan. Enkelen van hen zullen wekelijks met het in de hoofdklasse uitkomende Baronie Zondag 1 meetrainen en/of met het team van Jurriaan van Poelje oefenwedstrijden spelen.
Vincent Vroomans, Rick Eichelsheim, Denzel Tuijn, Dominique Tessensohn, Gijs van Lotringen, Khalil Miri, Sam Umar, Wout Brinkman, Tom van Beek, Thijs van der Bemd, Boris Fuchs, Luke Thomas, Arthur Barskaja, Brent Lips, Jan Baijens, Jim Karelse, Benjamin Kadic en Alpha Bundu.

Misschien vindt u dit ook leuk Meer van deze auteur