Wilco bedankt!

Woensdagmiddag was voor onze jeugdtrainer Wilco Theunisse zijn laatste training voor Baronie. Een heuse erehaag, een dankwoordje en veel mooie cadeaus van de ouders en de kinderen vielen hem ten deel. Volkomen terecht, want Wilco heeft de afgelopen 4 jaar met oog voor de ontwikkeling van de kinderen tweemaal per week de trainingen van O7 t/m O11 verzorgd. Daarnaast was hij trainer/coach van O13-1, O15-1 en O17-1.

Behalve trainen en coachen heeft Wilco nog veel meer voor de vereniging gedaan. Vanuit een heldere visie op verenigen heeft hij een groep ouders geïnspireerd om in een zogenaamde spiegelsessie te spreken over verbeterpunten binnen de vereniging. Uit deze groep zijn onder andere de ontvangst van de nieuwe leden, de nieuwsbrief, de Wedstrijd van de Maand en de Indoor Wintercompetitie ontstaan.

Wilco is niet alleen een voetballiefhebber, maar ook een grote kindervriend. Heel bijzonder is dat hij van de bijna 500 kinderen die hij de afgelopen jaren heeft getraind vrijwel alle namen kent. Soms streng, doch rechtvaardig en altijd met een positieve ondertoon heeft hij de kinderen de afgelopen vier jaar beter leren voetballen.

Wilco gaat zijn geluk als trainer in het buitenland beproeven. Welk land is nog niet zeker, maar dat horen wij t.z.t. graag. Namens het bestuur, de ouders en alle kinderen, bedanken wij Wilco voor al zijn goede zorgen. Wij wensen jou het allerbeste en hopen nog iets van je te horen. Je bent altijd welkom op de Blauwe Kei!
Nogmaals, we kunnen het niet vaak genoeg roepen:

Wilco bedankt!!!