STEUN BARONIE IN DE LAATSTE WEDSTRIJD: EEN ECHTE FINALE!

Hierbij een oproep aan alle leden om ons vlaggenschip te ondersteunen in de laatste wedstrijd van het seizoen. Komende zondag om 14.30 uur ontvangt Baronie concurrent Gemert voor een plaats in de nacompetitie die kan leiden tot promotie naar de Derde Divisie.
Baronie doet dus nog tot de allerlaatste zondag van het seizoen mee voor de prijzen. En dat is op zijn zachtst gezegd knap te noemen. Ondanks alle financiële perikelen waarmee de club kampt, en die ook serieuze consequenties hebben gehad voor de selectie, is de ploeg bij elkaar gebleven, zowel letterlijk als figuurlijk.
Mooier kan het eigenlijk niet: in de laatste competitiewedstrijd moeten winnen om een echte prijs te pakken. En dan ook nog eens thuis tegen Gemert, een welbekende opponent; vanaf het midden van de jaren negentig van de vorige eeuw vochten Baronie en Gemert menig robbertje uit met als inzet het kampioenschap in de Hoofdklasse. Baronie-Gemert mag dan ook met recht een ware hoofdklasseklassieker genoemd worden.
Dus pak die groen-witte sjaal uit de kast, zet een pet op in onze kleuren, maak spandoeken, schreeuw en toeter ons aller Baronie naar de overwinning!