Geslaagde gezellige Sponsorloop

 

 

Wat was het een gezellige dag op woensdag 15 mei. Zo’n 150 -175 bloedfanatieke kinderen (JO7-O13) liepen 45-60 minuten lang de longen uit hun lijf over onze zonovergoten accommodatie. Onderweg nog een kleine hindernisbaan, schieten op doel voor een extra stempel en op naar de volgende ronde na een stukje fruit en drinken.

Na afloop ontvingen alle lopers een lekker ijsje van Björn, onze altijd vrolijke kantinebeheerder. Dank! Dank voor de fantastische organisatie Bianca, Linda, Kristel en Mirjam en natuurlijk alle andere hulpmoeders, hulpvaders en opa’s en de aanwezige EHBO-ers. Dank aan de DJ voor de vrolijke muzikale omlijsting. Dank aan de trotse supporters inclusief het voltallige bestuur.

Speciale dank ook aan de sponsoren AH Valkeniersplein, en de winkeliers van winkelcentrum De Burcht: Jumbo, Bruna, Rino kappers, DA, Limburgia (vlaaien), Juwelier Rijken en Decathlon. En natuurlijk niet te vergeten ons aller Barry de Leeuw. Wat heeft iedereen genoten.

Lever op 5 of 7 juni je envelop met je naam en team met sponsorformulier, stempelkaart en geld in. Dan wordt ook bekend hoeveel geld onze toppers hebben opgehaald. Daar was het toch allemaal om begonnen.

Misschien vindt u dit ook leuk Meer van deze auteur