Vacature: Teammanager Baronie Vrouwen 1

Wij zijn voor ons eerste vrouwenelftal op zoek naar een enthousiast persoon die de functie van teammanager wil vervullen. De teammanager is iemand met een voetbalachtergrond, die fungeert als de spin in het web van alle activiteiten rondom het eerste elftal. Hij/zij zorgt ervoor dat de hoofdtrainer, de assistent-trainer en de selectie-spelers zich volledig op het voetballen kunnen richten!

vv Baronie is een vereniging waar amateurvoetbal op recreatief, competitief en topsportniveau beoefend kan worden zowel lokaal, regionaal als landelijk. Wij gaan voor het hoogst haalbare, waarbij ieders niveau en ambitie wordt gerespecteerd en sportieve prestaties en plezier uitstekend samengaan. Baronie VR1 komt uit in de 2e klasse en komend seizoen zullen we strijden om te promoveren naar de 1e klasse.

Als teammanager kan je goed organiseren en coördineren. Je kent de wegen en de mensen binnen de club en zorgt ervoor dat alles geregeld is. Je organiseert zaken rondom de wedstrijd, zoals het invullen van het digitale wedstrijdformulier, je bent aanspreekpunt voor de tegenstander, het Wedstrijdsecretariaat en andere directe betrokkenen. Je onderhoudt het contact binnen de club, zowel met het bestuur over de randvoorwaarden binnen de selectie, als met de andere vrouwenelftallen.

Een combinatie met de functie van coördinator vrouwenvoetbal behoort tot de mogelijkheden. Ook deze vacature staat open om in te vullen.

Kortom; jij bent diegene die organiseren en coördineren geweldig vindt, die graag met mensen werkt en die wil meehelpen en meedenken met de staf en spelers van de vrouwenselectie van vv Baronie.

Heb je interesse? Of vragen of opmerkingen? Neem contact op met Henk vd Langenberg Hoofd Technische Zaken via T. 06 22387892 of mail naar h.vandelangenberg@casema.nl