BARONIE EVENEMENTENKALENDER VOORJAAR/ZOMER 2019

Via deze weg vragen wij jullie aandacht voor de volgende evenementen die de komende maanden op de agenda staan. Over de aanvangstijden en het definitieve programma van de diverse evenementen zal zsm worden gecommuniceerd.

*woensdag 15 mei   Baronie Sponsorloop. Details volgen.

*woensdag 22 mei   Baronie Golfdag, aanvang 16.00 uur. Locatie Golfclub Bergvliet.

*zondag 26 mei        Seizoensafsluiting senioren. Start 14.30 uur met de topper in de Hoofdklasse B                                                    Baronie-Gemert. Na afloop o.a. een BBQ. Inschrijving hiervoor bij Bjorn aan de bar.

*zaterdag 15 juni      Reunie Baronie. Details volgen.

*zondag 16 juni        Vrijwilligers-BBQ. Aanvang 15.00 uur. Inschrijving verplicht, via evenementen@vvbaronie.nl

*zaterdag 22 juni      Baronie Jeugdtoernooi JO8, JO9, JO10 plus gastteams. Aanvang 08.30 uur.

Baronie Businesstoernooi. Aanvang 14.00 uur. Inschrijving bedrijventeams tot 1 juni.

*woensdag 26 juni    Old Stars Toernooi. Details volgen.

*maandag 8 –            Valencia Voetbalkamp. Details volgen.

vrijdag 12 juli