Stand doneeractie per 23 april 2019: €10,650,-

Doneer
Sinds 2001 loop ik, met bijzonder veel plezier, wekelijks rond op Sportpark De Blauwe Kei.
Eerst als meelevende ouder, later als Team Manager en lid van o.a. Commissie De Derde Helft. vv Baronie is een prachtige club met veel historie.

De afgelopen jaren waren misschien wat mager, maar Baronie zit gelukkig op alle vlakken weer volop in de lift!! Het eerste elftal doet het bijzonder goed, de kantine is weer een heel gezellig warm nest o.l.v. Bjorn en de evenementen welke georganiseerd zijn, worden drukker bezocht dan ooit tevoren!!

Als we nu bestuurlijk en financieel Baronie, ook voor de lange termijn, weer helemaal op de rit krijgen, dan is de toekomst van deze oer-Bredaase club verzekerd!!

Uw steun hierbij is van uitermate groot belang!! Dit verdient deze prachtige club!!
Tot nu toe hebben ruim 160 personen een bedrag gedoneerd. Gemiddeld bijna € 50 Euro per donatie. Totaal zitten we nu op € 8050. We zijn op de goede weg, maar zijn er nog lang niet!!
Stel je eens voor indien alle leden (en ouders van leden) een dergelijk bedrag zouden doneren…
Ik snap ook wel dat niet iedereen zomaar even € 50 kan storten, maar als we vanaf nu de app weer eens massaal bestoken met een gift zoals je eigen portemonnee die kan verdragen, dan vliegt het aantal donaties en het totaalbedrag omhoog. Let’s go!! De kreet: “Het is van levensbelang” is helaas nog steeds van kracht!!

Dus ik zou willen zeggen:
Baronie, Baronie,
Steeds sportief in opgewekte harmonie.
Onze club zal nooit vergaan,
staan we laatst of bovenaan.
Baronie, Baronie, Baronie.”

Met sportieve groet,