Wedstrijd van de Maand april

De wedstrijd tussen Baronie JO11-1 en Baronie JO11-2 beloofde op voorhand een spannende strijd tussen twee teams die goed aan elkaar gewaagd waren, maar na het eerste fluitsignaal werd meteen duidelijk welk team het liefst wilde winnen. Baronie JO11-2 ging fel van start, won de meeste duels en creëerde ook de beste kansen. Zij kwamen al snel op een 1-0 voorsprong. Daarna scoorde Baronie JO11-1 drie doelpunten achter elkaar, maar met goed samenspel en veel strijd trok Baronie JO11-2 de wedstrijd naar zich toe.

De uitslag: 6 – 4. De teleurstelling voor het team van de maand JO11-1 was groot, maar na een frietje in de kantine en het meelopen in de line-up van Baronie 1 was dat gelukkig snel weer voorbij.