Nieuwsbrief Jeugd VV Baronie – maart/april 2019

Beste jeugdspeler, jeugdspeelster, ouders/verzorgers,

 

 In deze nieuwsbrief lees je:

·         Maak nader kennis met Anja Frijters, betrokken bestuurslid Jeugdzaken

·         Sponsorloop: Ik loop voor een gezond Baronie

·         Kom kijken en/of helpen tijdens Internationaal Paastoernooi

·         Ben jij een administratieve duizendpoot en heb je uurtjes vrij?

·         Inter Academy Camp kiest voor Baronie

·         Weet jij alles over vv Baronie?

·         Coördinatoren voor JO10 en JO11 gezocht

·         Voor de agenda

 

Zoals jullie allemaal wel weten, doet ons vlaggenschip Baronie 1 het fantastisch in de landelijke Hoofdklasse B. Zondag komt de nummer twee, Groene Ster uit Zuid-Limburg, op bezoek in ons stadion De Blauwe Kei.

Schrééuw Baronie naar de overwinning! De wedstrijd begint zondag om 14.30 uur. Tot zondag! Lees meer

Heb je na het lezen van de nieuwsbrief nog vragen, suggesties of tips? Vraag je teamleider/coördinator of mail naar b.denrijer@vvbaronie.nl of judith.van.der.veeken@vvbaronie.nl.

 

Maak nader kennis met Anja Frijters, een betrokken bestuurslid Jeugdzaken

Op de vraag ‘hoe lang ben je al verbonden aan de club?’, reageert ze met:  “Poeh, even denken… joh, al zo’n 17 jaar ongeveer loop ik hier rond.” Anja wilde zelf ook graag voetballen, maar haar vader vond het geen meidensport. Haar broer voetbalde bij NAC en ze ging altijd mee. Ze houdt erg van voetbal, is een echte liefhebber, altijd al. Ze bezoekt alle thuiswedstrijden van Baronie 1 en ook Baronie 2 verblijdt ze regelmatig met een bezoekje. De meeste zaterdagen is ze ook op Sportpark De Blauwe Kei te vinden en kijkt ze bij verschillende jeugdwedstrijden.

Lees verder over o.a. haar prioriteiten, voetbalhelden

 

Sponsorloop: Ik loop voor een gezond Baronie

Op 15 mei a.s. vindt de sponsorloop voor de jeugd t/m JO13 plaats. Na een gezamenlijke warming-up rennen onze kinderen zoveel rondjes als ze kunnen gedurende 45 minuten. Probeer (samen met je kind) zoveel mogelijk sponsors te vinden die een geldbedrag willen geven voor ieder rondje (350m. voor JO7 resp. 650 m.) dat je kind loopt. Elke euro helpt Baronie! Hoeveel kun jij ophalen?

De organisatie is ook nog op zoek naar sponsoring in natura (kleine prijsjes, drinken, gezonde traktaties). Ben jij of ken jij iemand of een organisatie die een bijdrage kan leveren, laat het Linda en Bianca weten. Oh ja, we zoeken ook nog een coole DJ. Samen maken we er een feestelijke happening van.

 

Kom kijken en/of helpen tijdens Internationaal Paastoernooi

Ook dit jaar organiseert vv Baronie, voor de 46e maal, zijn traditionele Paastoernooi met deelname van diverse BVO-teams uit binnen- en buitenland. Denk aan NAC Breda, Excelsior, PEC Zwolle, maar ook FC Antwerp, Fortuna Köln en Sheffield Wednesday en Colchester United. Kortom een zeer aantrekkelijk deelnemersveld. Beslist de moeite waard om tijdens het Paasweekend eens even langs de lijn staan bij dit internationale jeugdtoernooi. Voor een compleet overzicht van het deelnemersveld en het speelschema kijk op de site.

De organisatie is hard op zoek naar gastvrouwen en -heren en ouders die willen helpen opruimen. Heb je een paar uurtjes tijd en wil je toch gaan kijken, meld je dan hier aan.

 

Ben jij een administratieve duizendpoot en heb je uurtjes vrij?

Dan kunnen wij jouw talent goed gebruiken. Marie-José kan hulp gebruiken bij het verwerken van de contributie, Bart is blij met de ondersteuning bij het up-to-date maken en houden van het ledenbestand en het wedstrijdsecretariaat kan een planner voor scheidsrechters hard gebruiken. Het kost je een of enkele uren per week, precies wat jij wil. De vereniging is erg blij met je en je ontmoet andere (ouders van) leden. Zo kun je je netwerk weer verbreden.

Meld je bij Ronald Spruit

 

Inter Academy Camp kiest voor Baronie

Een delegatie uit Milaan liep een ronde over ons terrein en was meteen verkocht. Zij waren onder de indruk van de nostalgische voetbalsfeer bij Baronie. Daardoor verwelkomen wij in de zomer naast het 5-daagse Valencia voetbalkamp een tweede kamp, het INTER Academy Camp. Het is een 3-daags kamp voor kinderen van 5 tot en met 17 jaar. Het vindt plaats van zaterdag 3 tot en met maandag 5 augustus.

Voor meer informatie en inschrijven lees hier verder

 

Weet jij alles over vv Baronie?

Speel jij en/of spelen één of meerdere van je kinderen bij vv Baronie? Ben je sponsor, supporter of misschien wel journalist met belangstelling voor de Baronnen? Of ben je gewoon geïnteresseerd in de club vv Baronie? Dan wil je natuurlijk alles weten en delen over de club! En dát kan op heel veel verschillende manieren. Van onze website tot nieuwsbrief, Facebook, Insta en Twitter. En heb je leuke informatie om te delen, geef het aan ons door.
Lees verder

 

Coördinatoren voor JO10 en JO11 gezocht

Yvonne den Reijer en Linda Groeneveld hebben zich het afgelopen seizoen flink ingezet voor de club als coördinator van de O10 en O11 categorie. Ze dragen graag het stokje volgend seizoen over. Hartelijk dank voor jullie inzet! Als coördinator ben je aanspreekpunt voor leiders, trainers en ouders en voor het bestuur en de commissies binnen de vereniging. Daarnaast hebben coördinatoren een belangrijke rol bij het plaatsen van nieuwe jeugdleden en helpen ze, in overleg met de technische commissie en de trainers, (waar nodig) ieder seizoen mee met de indeling van de nieuwe teams. Dus heb je interesse? Meld je vrijblijvend bij Anja Frijters. Zij kan je meer informatie geven over de rol van de coördinator.

 

Voor de agenda

 

17-04 Sport Intro Breda – gratis proeftraining
19-04 Goede vrijdag – Geen training
20-04 Paastoernooi
21-04 Paastoernooi
22-04 Paastoernooi
24-04 Mei-vakantie – Geen training
26-04 Mei-vakantie – Geen training
01-05 Mei-vakantie – Geen training
03-05 Mei-vakantie – Geen training
15-05 Sponsorloop
25-05 Laatste competitiewedstrijden
22-06 Baronie Jeugd toernooi / Business toernooi
26-06 Laatste training
08-12/07 Valencia kamp
03-05/08 Inter academy camp

 

 

 

 

Misschien vindt u dit ook leuk Meer van deze auteur