STEUN BARONIE 1 AANSTAANDE ZONDAG IN HOOFDKLASSETOPPER!!!

Zoals jullie allemaal wel weten, doet ons vlaggenschip Baronie 1 het fantastisch in de landelijke Hoofdklasse B. Met nog maar vijf wedstrijden te gaan, staan we nog steeds bovenaan en zondag komt de nummer twee, Groene Ster uit Zuid-Limburg, op bezoek in ons stadion De Blauwe Kei. Ik zeg ´WE´ want Baronie 1 is van álle Baronnen!

Daarom ook deze oproep aan iedereen om ons eerste elftal komende zondag te komen steunen. Bij winst is er weer een grote stap richting het kampioenschap gezet. Spelers en begeleiding rekenen op jullie support.

Dus trek iets groens aan, maak spandoeken en laat je vooral horen. Schrééuw Baronie naar de overwinning! Maar allereerst, ben erbij komende zondag! De wedstrijd begint om 14.30 uur.  Tot zondag!

Bestuur vv Baronie