Baronie zoekt ambitieuze hoofdtrain(st)er voor Vrouwen 1

Voor het seizoen 2019-2020 is Baronie op zoek naar een nieuwe hoofdtrain(st)er voor haar eerste vrouwenselectie.
Baronie is een vereniging waar amateurvoetbal op recreatief, competitief en topsportniveau beoefend kan worden zowel lokaal, regionaal als landelijk.
Wij gaan voor het hoogst haalbare, waarbij ieders niveau en ambitie wordt gerespecteerd en sportieve prestaties en plezier uitstekend samengaan. Baronie VR1 komt uit in de 2e klasse.

Het damesvoetbal heeft een volwaardige plek in onze vereniging. Er ligt een mooie basis om de komende jaren te groeien en we zoeken naar een ambitieuze trainer die dit samen met ons gaat doen. Na jaren van groei, steeds meer dames en steeds een stapje hoger zijn we vorig jaar gedegradeerd naar de 2e klasse. Wij zoeken naar een trainer die samen met de aanwezige assistent trainer bouwt aan een enthousiast en stabiel team. Iemand die niet alleen een geweldige trainer/coach is voor dit team, maar ook de verbinding kan leggen met de coaches en spelers van de andere teams. Zodat we komende jaren weer kunnen bouwen en groeien.. en promoveren naar de 1e klasse!

We zoeken een enthousiaste man/vrouw, een clubmens die spelers en coaches weet te (ver)binden. Met verstand van voetbal en groepsdynamica. Ervaring als (assistent)trainer van een A-categorieteam is een must, ervaring als trainer van een vrouwenteam in de 1e klasse of hoger is een pré.

Interesse of op zoek naar meer informatie? Neem contact op met Henk van de Langenberg: h.vandelangenberg@casema.nl