Weet jij alles over vv Baronie?

Speel jij en/of één of meerdere van je kinderen bij vv Baronie? Ben je sponsor, supporter of misschien wel journalist met belangstelling voor de Baronnen? Of ben je gewoon geïnteresseerd in de club vv Baronie? Dan wil je natuurlijk alles weten en delen over deze club! En dát kan op heel veel verschillende manieren.

Volg jouw cluppie via verschillende social media kanalen
Er is natuurlijk onze website en maandelijks verschijnt een nieuwsbrief voor de jeugdleden. Maar wist je dat vv Baronie óók actief is op verschillende social media? Verschillende vrijwilligers besteden veel tijd om informatie te verzamelen en deze zo prettig mogelijk leesbaar te verspreiden. Van de laatste nieuwtjes van onze jeugd, ons eerste team, de damesteams, de verschillende activiteiten en alles om de vereniging heen.

Wil je bijvoorbeeld actief geïnformeerd worden over de verrichtingen van Baronie 1? Ga ons volgen via Twitter, want van iedere wedstrijd worden hoogtepunten, (tussen)standen en foto’s via dit medium gedeeld. En veel andere nieuwsfeitjes worden, naast de website, ook via Facebook verspreid. En zijn er leuke foto’s of filmpjes? Dan worden deze op het Baronie-Instagram account geplaatst.

Op Instagram heeft Baronie inmiddels ruim 530 volgers, op Facebook meer dan 1.240 en ons Twitter account heeft zelf al ruim 1.550 geïnteresseerden! (*). En we zien deze aantallen wekelijks toenemen.

Deel jouw ervaringen en informatie
Maar het kan natuurlijk zijn dat je bovenstaande allemaal al lang weet en ons overal op volgt. Wellicht heb je dan zelf ideeën over hoe we deze verschillende kanalen nóg beter kunnen benutten. Óf misschien heb je zelf wel input. Heb je met je team een bijzondere activiteit en hier foto’s van die je wilt delen. Of staan jullie voor een belangrijke wedstrijd waar je zo veel mogelijk toeschouwers bij wilt hebben. Misschien worden jullie dit seizoen wel kampioen of win je de beker of een belangrijk toernooi. Allemaal interessante zaken die super leuk zijn om met alle andere leden en geïnteresseerden te delen!

Mocht je dit soort input of leuke ideeën hebben en deze willen delen, stuur dan een bericht naar b.denreijer@vvbaronie.nl of naar ons FB account. We zullen alle ideeën en input serieus beoordelen en je laten weten wat we er mee gaan doen. En mocht je toevallig zélf óók actief een rol willen spelen in communicatie binnen en rondom vv Baronie, schroom niet en laat het ons weten. Hoe meer actieve vrijwilligers, hoe mooier deze club gaat worden en hoe beter de communicatie gaat zijn!

(*) aantallen per begin maart 2019