UITNODIGING!!! Aan alle Baronie-seniorenvrouwen en speelsters en begeleiding van Meisjes 019

Graag nodigen we jullie uit op dinsdagavond 23 april om 19.00 uur in het Sponsorhome van Baronie om met jullie te praten over het reilen en zeilen van onze vrouwenafdeling, maar zeker ook over de toekomst van het vrouwenvoetbal binnen onze club.

Jullie zijn belangrijk! Belangrijk omdat het vrouwenvoetbal niet meer weg te denken is binnen de huidige sport en iedere voetbalclub die zichzelf enigszins serieus neemt ook een gedegen meisjes- en vrouwenafdeling, prestatief en recreatief, heeft. Belangrijk omdat jullie zorgen voor meer diversiteit binnen de vereniging en juist de vrouwelijke inbreng bij kan dragen aan een club die klaar is voor de toekomst. Last but not least, belangrijk omdat sinds de intrede van het vrouwenvoetbal binnen Baronie gebleken is dat jullie als geen ander voor verbinding en sfeer binnen de club zorgen.

Wij hopen op een grote opkomst op 23 april! Tot dan.

Namens het bestuur,
Pablo Gallas, bestuurslid Algemene Zaken