BARONIE VROUWEN 1 OPROEP!!

Onze dames van Baronie Vrouwen 1 zijn met spoed op zoek naar een nieuwe trainer en een teammanager voor het volgend seizoen.

Tot onze spijt heeft Jesse Rutters te kennen gegeven zijn functie als hoofdtrainer van Baronie Vrouwen 1 na dit seizoen neer te leggen. Jesse heeft gekozen om zich als trainer verder te ontwikkelen in het mannenvoetbal. Assistent-trainer Jos van Rijswijk blijft gelukkig wel zijn werkzaamheden vervullen bij Baronie, maar zijn drukke baan biedt geen mogelijkheden dit te combineren met het hoofdtrainerschap.

Dus, bij deze, een oproep aan een ieder die dit leest: kijk om je heen, praat binnen je voetbalnetwerk met mensen; onze dames zitten te springen om een goede voetbaltechnische- en organisatorische begeleiding!
Vanaf de introductie van het vrouwenvoetbal binnen Baronie heeft de vrouwenafdeling binnen onze mooie vereniging voor een boost gezorgd waar het gaat om verbinding, samenhorigheid en sfeer. Na een hele goede periode waarin de vrouwen zelfs doorstootten naar de eerste klasse, dreigt de klad er nu een beetje in te komen. En dat willen we als club sowieso voorkomen. Wij durven met stelligheid te beweren dat zonder voetballende vrouwen op niveau wij een minder mooie vereniging zijn.
Bestuur vv Baronie