Nieuwsbrief Jeugd VV Baronie – februari/maart 2019

Beste jeugdspeler, jeugdspeelster, ouders/verzorgers,

In deze nieuwsbrief lees je:
• Assistent bij Baronie 1. Hoe cool is dat?
• Nieuwe jeugdleden via Sport Intro
• Welk toernooi speel jij?
• Baronie Jeugd toernooi terug van weggeweest
• Wedstrijd van de maand februari
• Wedstrijdsecretariaat is verhuisd
• Arbitrageplan van start
• BuitenHof indoor wintercompetitie
• Voor de agenda

Samen maken we van Baronie weer een gezonde vereniging. Hoe we dat doen? Lees meer over de benodigde cultuuromslag.
Heb je na het lezen van de nieuwsbrief nog vragen, suggesties of tips? Vraag je teamleider/coördinator of mail naar judith.van.der.veeken@vvbaronie.nl of b.denrijer@vvbaronie.nl.

Fijne Carnaval/vakantie!

 

Assistent bij Baronie 1. Hoe cool is dat?

Uit het team JO13-4 wilden Shyhab Lahrech en Jesse den Reijer wel eens ervaren hoe het is om te assisteren bij Baronie 1. De wedstrijd De Meern – Baronie werd uitgekozen. Heel bewust een uitwedstrijd, want dan mochten ze ook met de bus mee! Zondag 27 januari was het zover. Na een korte kennismaking met hoofdtrainer Jurriaan van Poelje konden gelijk de handen uit de mouwen gestoken worden. Ze mochten de hele dag teammanager Sheulmar Lawander helpen. Om te beginnen met het klaarleggen van kleding, ballen en bidons voor de reis naar de Meern. En natuurlijk meeluisteren met de wedstrijdbespreking in het sponsorhome.
Lees verder

Nieuwe jeugdleden via Sport Intro

In het najaar hebben zo’n 30 kinderen meegedaan aan Sport Intro. Zij hebben 5 gratis trainingen gevolgd op woensdagmiddag. Zo konden ze kennis maken met voetbal en met de club. 20 kinderen zijn meteen lid geworden van Baronie. We konden uiteindelijk één nieuw JO7 en één JO8 team vormen. Op 20 maart start de voorjaarseditie. 20 kinderen hebben zich al ingeschreven. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wil je broertje, zusje, vriend(innet)je of klasgenootje ook voetballen? Aanmelden kan via de site

 

Welk toernooi speel jij?

In de maand juni vinden er weer allerlei toernooien in de regio plaats.
Het lijkt nog ver weg, maar nu is het tijd om jouw team alvast aan te melden. Het zou jammer zijn als je dat ene leuke toernooi in Rijsbergen of bij Gloria mist.
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden

 

Baronie Jeugd toernooi weer terug van weggeweest

Reserveer 22 juni! Dan vindt ons eigen Baronietoernooi voor alle JO8-JO9-JO10 teams plaats. Daarnaast doen enkele gastteams uit de regio mee.
Op die dag is er ook veel entertainment voor de kids met o.a. bumbelbal en diverse games zoals boogschieten, longboards(les) en een game met Fortnite. Na het jeugdtoernooi is er een gesponsord business toernooi vanaf 14 uur. Na een sportief programma kunnen bedrijventeams genieten van heerlijk eten en drinken terwijl er in de tent een live band speelt. Interesse om met je bedrijf deel te nemen? Neem contact op met Redmar Jonker via r.jonker@vvbaronie.nl.

 

Wedstrijd van de maand februari

Net als in de streekderby tussen de grote mannen van Baronie en Halsteren was de spanning in de voorwedstrijd van Baronie JO9-7 tegen UVV JO9-2 goed voelbaar. Aangemoedigd door de meegereisde supporters streden de kinderen om iedere meter van het veld. Stevige duels werden afgewisseld met mooie passes en prachtig uitgespeelde doelpunten. De strijd ging lang gelijk op tot 5–5, maar in de slotminuten scoorde Baronie nog tweemaal. De eindstand kwam daarmee op 7 – 5 voor de thuisspelende ploeg, wat later een voorbode bleek voor de winst van Baronie op Halsteren.
Bekijk hier meer foto’s

 

Wedstrijdsecretariaat is verhuisd

Bezoekers vonden het lastig om het wedstrijdsecretariaat te vinden. Dat is de belangrijkste reden voor de kleine verhuizing. In plaats van in het Sponsorhome meld je je team nu aan bij de kleedkamers in het midden van het Sportpark. De nieuwe locatie is waar je limonade en fluitjes ophaalt.

 

Arbitrageplan van start

Is er bij de jonge spelers nog sprake van een spelbegeleider, meestal een vader die ooit zelf gevoetbald heeft, vanaf JO11 is er af en toe ook een heuse scheidsrechter. Of soms toch niet. Vooral bij de bovenbouw is er soms een gruwelijk tekort. Daarom is er nu een arbitrageplan opgesteld voor de hele vereniging. Kern is: we gaan elkaar helpen.
Lees meer

BuitenHof Indoor Wintercompetitie

In de winterstop vijf weken lang zaalvoetballen met je vrienden van Baronie in De Huif in Bavel. Een unicum in Breda. Het zorgde bovenal voor veel plezier bij de jongens en meisjes van O8 tot en met O11. Iedere week werden nieuwe teams samengesteld en konden de kinderen individueel punten verdienen. Na afloop van de competitie ontvingen alle deelnemers een diploma en een medaille. De individuele winnaars per categorie ontvingen zelfs een heuse beker.
De competitie werd mede mogelijk gemaakt door de hulpouders van O8-1, O9-1, O10-4 en O11-1 die de begeleiding en het bijhouden van de scores voor hun rekening namen en onze sponsor BuitenHof Tuinmeubelen voor de organisatie en de huur van de zaal. De kinderen waren heel sportief en de sfeer was heerlijk ontspannen. Voor volgend jaar is de zaal weer geboekt.
Bekijk de foto’s en de winnaars

Voor de agenda

01-03 Geen training ivm Carnavalsvakantie
06-03 Geen training ivm Carnavalsvakantie
08-03 Geen training ivm Carnavalsvakantie
20-03 Sport Intro Breda – gratis proeftraining
27-03 Sport Intro Breda – gratis proeftraining
03-04 Sport Intro Breda – gratis proeftraining
10-04 Sport Intro Breda – gratis proeftraining
10-04 Start nieuwe groep 4 Vitalis
17-04 Sport Intro Breda – gratis proeftraining
19-04 Goede vrijdag – Geen training
21-04 Paastoernooi vanaf JO13
22-04 Paastoernooi vanaf JO13
24-04 Mei-vakantie – Geen training
26-04 Mei-vakantie – Geen training
01-05 Mei-vakantie – Geen training
03-05 Mei-vakantie – Geen training
22-06 Baronie Jeugd toernooi / Business toernooi
26-06 Laatste training

 

Misschien vindt u dit ook leuk Meer van deze auteur