Eerste versterking voor volgend seizoen is binnen

Na het verlies van Nizar Mekkaoui aan Kozakken Boys is er nu ook heugelijk nieuws te melden voor de Baronieselectie. Met de terugkeer van de 19-jarige Jules Molenschot verwelkomen we een kind van de club. Jules speelde vanaf zijn vierde gedurende 10 jaar in de Baroniejeugdopleiding alvorens hij als aankomend talent in 2014 de overstap naar NAC Breda O-15 mocht maken. Daar ontwikkelde hij zich zo stormachtig, dat hij binnen een jaar meteen doorgeschoven werd naar O-17. Met O-19 was hij vervolgens medeverantwoordelijk voor de terugkeer op het hoogste nationale niveau, waarna hij zelfs de stap maakte naar de selectie en wedstrijden speelde in het Beloften elftal van onze Bredase Eredivisionist. Omdat Jules inmiddels echter de voorkeur heeft gegeven aan zijn studie in de vastgoedbranche heeft hij besloten om zijn voetbalactiviteiten, zoals hij het zelf omschrijft, op een lager pitje te zetten. De terugkeer naar zijn jeugdliefde is voor hem dan ook een logische stap. Onlangs is hij al begonnen meetrainen met de selectie van Jurriaan van Poelje, die in de polyvalente speler een aanwinst ziet, die zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan. Jules dus blij en Baronie blij!! Wij wensen hem dan ook heel veel succes met zijn sportieve ambities bij Baronie.

Met de komst van deze nieuweling in de selectie is er nog meer goed nieuws te melden. Zo hebben Jorik Mijnhijmer, Mustafa Mohammad, Aart Veldhof, Wouter Prent en David Vermeulen inmiddels hun trouw aan Baronie voor volgend seizoen beloofd. In deze voor onze vereniging zorgelijke financiële tijden is dat een compliment waard. Hopelijk doet goed voorbeeld goed volgen en staat er ook volgend seizoen weer een sterke selectie waaraan vereniging en supporters weer veel plezier kunnen beleven.