Nuenen ijzersterk bij uitwedstrijden

Na afloop van de bekerwedstrijd tegen Sliedrecht droop de teleurstelling over de uitschakeling, bij zowel spelers als technische staf, ervan af. Baronietrainer Van Poelje is echter duidelijk in zijn overpeinzingen met betrekking tot deze ongelukkige nederlaag. De knop moet weer snel om, want zondag wacht de competitiewedstrijd tegen Nuenen. Daarbij is de opdracht aan zijn ploeg simpel. Er moet vanaf nu weer van wedstrijd tot wedstrijd worden gekeken waarbij het team hetzelfde moet proberen te brengen als tegen Halsteren.

Tegen Nuenen zal dat ook absoluut nodig zijn. In de heenwedstrijd behaalde Baronie een verdiend 1-1 gelijkspel en dat resultaat geeft ook meteen al de moeilijkheidsfactor aan voor komende zondag. Het ensemble van Nuenentrainer Jan Poortvliet is een goed voetballend team dat altijd naar voren wil spelen. Een spelletje dat Baronie altijd wel ligt en vaak garant staat voor spannende en aantrekkelijke wedstrijden. Nuenen speelt overigens wel uitermate wisselvallig. Twee weken geleden versloeg het nog koploper Gemert op eigen veld, terwijl men afgelopen zondag thuis verrassend met 0-1 van laagvlieger RKAVV verloor. De meeste punten behaalde Nuenen echter in uitwedstrijden. In 9 wedstrijden werden liefst 20 punten (van de totaal 28) vergaard!! Slechts bij streekgenoot Udi werd met 2-0 verloren. Baronie is dan ook gewaarschuwd!!

Van Poelje kent geen zorgen binnen zijn selectie. De tegen Halsteren uitgevallen David Vermeulen werd tegen Sliedrecht uit voorzorg aan de kant gehouden, maar is zondag weer beschikbaar. Hopelijk wordt Baronie ook tegen Nuenen weer net zo massaal en fanatiek door zijn supporters ondersteund als afgelopen wedstrijd tegen Halsteren. Die steun kan de ploeg weer net dat extra zetje geven om opnieuw tot een positief resultaat te komen.

De wedstrijd op Sportpark Blauwe Kei staat onder leiding van Dhr. L. Timmer die wordt geassisteerd door de heren. R. ter Hoeve en B. Kaya. Aanvang van de wedstrijd is om 14.30 uur.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.