Spelregelavond Senioren door Jerôme Vries

Beste Senioren,

Wat mooi dat jullie zo enthousiast zijn over ‘fluiten’, met veel plezier neem ik jullie mee in de wereld van arbitrage!
Mijn naam is Jerôme Vries, ik ben 26 jaar en scheidsrechter voor de KNVB.
Sinds enkele seizoenen ben ik actief op het hoogste amateurniveau van Nederland, dit betreft wedstrijden in de landelijke Tweede en Derde Divisie. Daarnaast ben ik opgenomen in het TTBV (Talenten Traject Betaald Voetbal) en kan ik worden ingezet als vierde official in de Keuken Kampioen Divisie.

Het mooie aan ‘fluiten’ is dat je als scheidsrechter actief deel uit maakt van het spel. Hierbij is spelregelkennis natuurlijk erg belangrijk! Om je klaar te stomen als scheidsrechter gaan we samen aan de slag om jouw spelregelkennis up te daten. Ik kijk er naar uit om er een leuke avond met jullie van te maken!

Jerôme Vries


De spelregelavonden worden gegeven op Woensdag 30 Januari en Dinsdag 5 Februari vanaf 19:30 in het sponsorhome. Wij verwachten dat alle senioren spelers die via de inventarisatie op hebben gegeven te gaan fluiten aanwezig zijn bij één van deze avonden. Graag onderstaand inschrijven voor 26 januari zodat we weten hoeveel spelers we per avond kunnen verwachten.

Misschien vindt u dit ook leuk Meer van deze auteur

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.