CREATIEF EN COMMERCIEEL TALENT GEZOCHT

Beste leden, ouders en vrienden van Baronie,

De dagen van reflectie naderen weer. Als we terugkijken dan is er veel moois te noemen over het afgelopen jaar. Niet alleen de prestaties, maar ook de sfeer, de kantine, de jeugdopleiding, het jeugdplan, de derde helft, de teamtaken, het arbitrageplan, de activiteiten voor de jeugd zijn allemaal zaken waar we met elkaar trots op kunnen zijn.

Het komende jaar werken we verder aan het sportief, organisatorisch en financieel gezond maken van onze mooie club. Om onze ambities waar te kunnen maken zullen we beter op onze uitgaven moeten letten en meer inkomsten moeten halen uit de sponsoring. De sponsorgelden lopen ver achter bij andere vergelijkbare verenigingen. Nieuw sponsorbeleid is de hoogste prioriteit om Baronie financieel gezond te krijgen en de toekomst met ambitie en vertrouwen tegemoet te zien. Ook is er op de korte termijn noodzaak om zaken rond kleding, materialen en terreinbeheer snel te verbeteren.

Wij zijn op zoek naar creatief & commercieel talent met ervaring & expertise om Baronie te helpen het sponsorbeleid en -commissie te vernieuwen. Wij vragen iedereen die hieraan kan bijdragen om zich geheel vrijblijvend te melden bij de teamleider. Dan neemt de sponsorcommissie spoedig contact met u op om de mogelijkheden voor hulp en/of sponsoring te bespreken. Dit kan ook tijdelijk zijn op projectbasis. Uw inbreng is op dit moment voor de club meer dan welkom!

Het interim-bestuur

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.