Nieuwsbrief Jeugd VV Baronie – december 2018

Beste jeugdspeler, jeugdspeelster, ouders/verzorgers,

In deze nieuwsbrief lees je:
• Sinterklaas op bezoek
• Van half veld naar groot veld – en hoe is dat dan?
• Ben jij een social media tijger?
• Gratis naar een voetbalwedstrijd?
• Vraag het de klankbordgroep
• BuitenHof Indoor wintercompetitie
• Samen voor Sportiviteit en respect
• Vitalis traint ook JO13
• Uitnodiging nieuwjaarsreceptie (bestuur)
• Voor de agenda

Fijne feestdagen en een sportief 2019!

Sinterklaas op bezoek

Afgelopen woensdag 28 november was Sinterklaas met twee pieten op bezoek bij Baronie in de kantine. Na de training vierden meer dan 100 kinderen daar zijn verjaardag. Max van JO9-2 vertelde aan de Sint dat Rico Verhoeven zijn held is en dat hij graag met zijn moeder bokst. Victor van JO9-1 vertelde dat hij in de rust van NAC tegen De Graafschap penalty’s mocht nemen.

De Sint was een echte voetbalkenner en vroeg of Victor dat niet vaker kon doen. Dan zou NAC misschien wat vaker winnen. Hugo van JO8-5 heeft voor alle kinderen nog het clublied gezongen. Na afloop kregen alle kinderen een cadeautje en een snoepzak van ESSO Trumpi Breda, want daar had Sinterklaas boodschappen gedaan.

 

Van een half naar een heel veld – en hoe is dat dan?

Vanaf de JO13 is het zover: spelen op een volledig veld, net als de echte profs. Met de winterstop in zicht, een mooi moment om eens te informeren hoe deze overstap bij eerstejaars JO13-spelers is bevallen. Stijn te Kiefte (JO13-10), Mats van Dun (JO13-6) en Jesse den Reijer (JO13-4) delen hun ervaringen. Lees meer

 

Ben jij een social media tijger?

Maarten Laumen heeft jarenlang Twitter, Facebook en Instagram bijgehouden en gaat nu het stokje overdragen. Super bedankt voor al die jaren, Maarten! We zijn per direct op zoek naar iemand die de social media kanalen wil beheren en content wil zoeken, maken en plaatsen. Ken jij of ben je zelf iemand die alle geheimen van de sociale media kent en 1 à 2 uurtjes in de week tijd heeft, meld je dan nu aan bij Ton van Beek (t.vanbeek@vvbaronie.nl).

 

Gratis naar een voetbalwedstrijd?

Klinkt goed, toch? En waar kun je op een zondagmiddag nu beter naar toe dan naar het 1e team van je eigen club? Met je lidmaatschapskaart kun je gratis de wedstrijden van eerste elftal van Baronie kan bezoeken. En een bezoek aan Baronie 1 is op dit moment meer dan de moeite waard! Want Baronie 1 staat namelijk in de top van de ranglijst van de Zondag Hoofdklasse B.
Lees verder

 

Vraag het de klankbordgroep

Vier keer per jaar overlegt een aantal moeders en vaders over alles wat op, in en rondom het veld gebeurt. Denk hierbij aan veiligheid voor de kinderen, sportiviteit en respect, communicatie, materialen en velden, tevredenheid over de training. Concrete resultaten zijn: het bord met “het is geen champions league”, nieuwsbrief voor de jeugd, jeugdgids, aanpassingen trainingen en het tevredenheidsonderzoek. De besproken punten worden ingediend bij het bestuur. Heb je op- en aanmerkingen of suggesties? Of wil je ook meedenken? Laat het ons weten.

 

BuitenHof Indoor Wintercompetitie

Dit jaar organiseert voetbalvereniging Baronie in samenwerking met BuitenHof Tuinmeubelen als sponsor een indoorwintercompetitie voor haar jeugdleden in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar. Deze unieke activiteit voor de regio vindt de eerste vijf zaterdagen van 2019 plaats van 8.45 tot 14.00 uur in De Huif in Bavel. Iedere week kunnen de kinderen punten verdienen. Aan het eind van het toernooi blijven drie individuele winnaars over, maar om zover te komen moet je wel goed met je team samenspelen. De prijsuitreiking is op zaterdag 2 februari 2019 na de laatste wedstrijd. Per categorie op een ander tijdstip. Ouders, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom om te komen kijken en de kinderen aan te moedigen.

 

Samen voor Sportiviteit & Respect

De commissie Sportiviteit & Respect, stelt zich ten doel Sportiviteit en Respect binnen onze vereniging te bevorderen. Daartoe is een gedragscode met een 8-tal gouden regels opgesteld die de basis vormen voor de verdere richtlijnen. Download de gedragscode en bespreek die met je teamgenoten, spelers etc.
Heb je als leider, trainer en (ouders van) speler vragen of lukt het een keer niet om op en/of rond het veld op een sportieve en respectvolle manier met elkaar om te gaan, dan kun je rekenen op advies en ondersteuning van Nicole Jacet (Voorzitter, n.jacet@vvbaronie.nl of 06-23563870) en Sil Sander (lid).
Het telefoonnummer is alleen voor spoedgevallen, calamiteiten welke niet kunnen wachten en er per direct iemand van Sportiviteit en Respect aanwezig moet zijn/komen. Een mail wordt binnen 24 uur beantwoord.
Gelukkig gaan we over het algemeen op een sportieve en respectvolle manier met elkaar om en kom je deze commissie hopelijk niet (vaak) tegen😊.

 

Vitalis traint ook JO13

Sinds kort trainen de keepers van JO13 teams op woensdagmiddag. Drie kwartier lang werken de keepers zich in het zweet bij de Vitalis trainers. Ze krijgen dezelfde training als de jongere keepers, maar moeten natuurlijk een groter doel verdedigen. Mooi dat we zo ook de O13 jeugd kunnen helpen.

 

Het bestuur van vv Baronie wenst alle leden, sponsoren en vrienden

PRETTIGE FEESTDAGEN

en een

GEZOND, SPORTIEF EN RESPECTVOL 2019

De nieuwjaarsreceptie van vv Baronie zal worden gehouden op 6 januari a.s. in de kantine op het sportpark de Blauwe Kei, Blauwe Kei 1a, 4834 AW Breda.
Voorafgaand aan deze receptie wordt om 13:00 uur afgetrapt voor de vriendschappelijke wedstrijd Baronie – Goes. De toegang hiervoor is gratis. De receptie begint na de wedstrijd.
Wij hopen velen van u te mogen ontmoeten op 6 januari a.s.

Het interim-bestuur van vv Baronie.

 

Voor de agenda

21-12
Geen training ivm Kerstvakantie

26-12
Geen training ivm Kerstvakantie

28-12
Geen training ivm Kerstvakantie

29-12
Kerstzaalvoetbaltoernooi voor JO13 en ouder

05-01
Buitenhof Indoor wintercompetitie JO8 t/m JO11

06-01
Nieuwjaarsreceptie

12-01
Buitenhof Indoor wintercompetitie JO8 t/m JO11

16-01
Eerste training 2019

19-01
Buitenhof Indoor wintercompetitie JO8 t/m JO11

26-01
Buitenhof Indoor wintercompetitie JO8 t/m JO11

02-02
Buitenhof Indoor wintercompetitie JO8 t/m JO11

02-02
Inhaal/bekerwedstrijden

09-02
Eerste competitiewedstrijd na de winterstop

22-02
Geen training ivm Carnavalsvakantie

27-02
Geen training ivm Carnavalsvakantie

01-03
Geen training ivm Carnavalsvakantie

Misschien vindt u dit ook leuk Meer van deze auteur

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.