Gratis naar een voetbalwedstrijd?

Klinkt goed, toch? En waar kun je op een zondagmiddag nu beter naar toe dan naar het 1e team van je eigen club? Wist je dat ieder (jeugd)lid met zijn of haar lidmaatschapskaart (*) gratis de wedstrijden van eerste elftal van Baronie kan bezoeken?

En een bezoek aan Baronie 1 is op dit moment meer dan de moeite waard! Want Baronie 1 staat namelijk in de top van de ranglijst van de Zondag Hoofdklasse B. Dit is het 5e niveau waarop in Nederland voetbal wordt gespeeld. Per half december staan ze op de 4e plaats met 27 punten uit 13 wedstrijden. Op 4 punten van koploper Halsteren, dat echter 1 wedstrijd meer heeft gespeeld. Als Baronie de afgelaste wedstrijd bij mede concurrent Gemert wint, komen ze dus op 1 punt van de koppositie.

De strijd om promotie naar de 3e divisie is dus razend spannend! Reden te meer om een keer te komen kijken. Baronie 1 speelt na de winterstop gelijk de eerste wedstrijd op 20 januari. Voor het volledige programma van Baronie 1 klik op deze link.

En dan zijn er natuurlijk ook nog onze dames! Zij staan momenteel op de 9e plaats in de stand, maar staan maar 4 punten achter op nummer 3. Iedere aanmoediging is ook hier dus meer dan welkom! Kijk hier voor het programma van Baronie Dames 1.

De Baronnen en Baronessen kijken uit naar jullie komst! En vergeet hierbij vooral niet om dit te combineren met een drankje (en chips voor de kids). Want het kan op zondagmiddag in de kantine ook nog erg gezellig bij onze club!

(*) Heb je aan het begin van het seizoen geen lidmaatschapskaart ontvangen, spreek je leider er op aan en laat hem of haar deze kaart alsnog voor je regelen.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.