BuitenHof Indoor Wintercompetitie

Dit jaar organiseert voetbalvereniging Baronie in samenwerking met BuitenHof Tuinmeubelen als sponsor een indoorwintercompetitie voor haar jeugdleden in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar.

Deze unieke activiteit voor de regio vindt de eerste vijf zaterdagen van 2019 plaats van 8.45 tot 14.00 uur in De Huif in Bavel. Iedere week kunnen de kinderen punten verdienen.

Aan het eind van het toernooi blijven drie individuele winnaars over, maar om zover te komen moet je wel goed met je team samenspelen. De prijsuitreiking is op zaterdag 2 februari 2019 na de laatste wedstrijd. Per categorie op een ander tijdstip.

Ouders, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom om te komen kijken en de kinderen aan te moedigen.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.