Sponsor van de maand December

In deze rubriek brengen wij maandelijks een van onze sponsors voor het voetlicht. Voor de maand december brengen we De Keyzer Zekerheid onder de aandacht om hetgeen wat dit bedrijf voor onze leden en overige stakeholders kan betekenen. Tevens proberen wij aan de hand van een tiental vragen een beeld te schetsen over de personen die achter het bedrijf schuilgaan. Wij spraken met Algemeen Directeur Mr. Willem de Keijzer en Commercieel Directeur Joost Frencken.

1. De geschiedenis Het familiebedrijf werd in1959 opgericht door Co de Keijzer, grootvader van de huidige Directeur Willem de Keijzer die inmiddels de derde generatie vertegenwoordigt. Het allereerste kantoor was gevestigd aan de Julianalaan. Vanwege de gestage groei van het bedrijf moest er worden verhuisd naar een groter pand aan de Wilhelminastraat. Omdat men ook daar uit de jas groeide heeft het bedrijf sinds een aantal jaren het voormalige ANWB-pand aan het Wilhelminapark betrokken. Saillant detail in het verhaal is dat er met het bedrijf een historische link blijkt te bestaan met vv Baronie. Oom en veelvoudig hockey international Arie de Keijzer is namelijk getrouwd met Marla Segers, dochter van Sjef Segers voormalig voorzitter van onze vereniging in de jaren 60.
  2. Wat is er zo leuk aan jullie werk? De vele verschillende contacten met ondernemingen en particulieren schenkt beide directeuren veel voldoening. Bij het in kaart brengen van de risico’s fungeert men als vertrouwenspersoon voor het oplossen van problemen. Dienstverlening zit hen daarbij ook duidelijk in het bloed. Niets schenkt hen meer bevrediging dan een tevreden klant.
  3. Hoe ziet een normale werkdag er voor jullie uit? Dienstverlening is geen kantoorbaan van 8 tot 5 maar bestaat voor hen uit 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar zijn voor de klant. Relatiebezoeken en netwerkbijeenkomsten vinden ook veelal plaats na kantoortijd, terwijl er op verjaardagsfeestjes altijd wel over verzekeringen gesproken wordt.
  4. Wat betekent voetbal of sport in het algemeen voor het bedrijf? De Keyzer Zekerheid is volledig ingericht op sportmentaliteit met als filosofie, dat de linksback net zo belangrijk is als de rechtsbuiten. Op kantoor werkt men dan ook als een team. Het is daarbij echt geen toeval dat veel medewerkers aan sport doen. Zo is het bedrijf betrokken bij vele verenigingen en beweegt men zich in het hockey, golf, voetbal, wielrennen en de paardensport.
  5. Hoe lang is men al sponsor van Baronie? De Keyzer Zekerheid steunt onze vereniging al ruim 12 jaar met veel plezier.
  6. Op welke wijze doet het bedrijf aan sponsoring? Het bedrijf is lid van de Baronie Businessclub en maakt gebruik van boarding reclame. Daarnaast is men ondersteunend met betrekking tot het ontzorgen van het risicomanagement van onze vereniging.
  7. Waarom sponsort men Baronie? De Keyzer Zekerheid ziet de samenwerking met onze vereniging als een win-win situatie. Men maakt graag deel uit van het verenigingsnetwerk dat zij als een leuke club zien. De jaarlijkse golfdag is voor hen een aantrekkelijk uitje waarbij tevens nog eens genetwerkt kan worden. Ook de sociaal maatschappelijke betrokkenheid is in dat verband een belangrijk argument.
  8. Kunnen jullie zelf nog sportieve prestaties overleggen? Willem de Keijzer heeft 16 jaar in Breda Heren 1 gehockeyd en kwam eveneens uit voor de hockeyverenigingen Leiden en HGC (Wassenaar) op hoofd-en overgangsklasseniveau, terwijl hij ook nog deel uit heeft mogen maken van het nationale jeugdhockeyteam. Afgelopen jaren was hij als coach werkzaam bij diverse jeugdteams en het eerste heren elftal van BH & BC Breda. Zijn collega Joost Frencken hockeyt al vanaf zijn dertiende levensjaar, zij het op een lager niveau en is voor de gezelligheid nog altijd actief bij de veteranen. Ook fietst hij jaarlijks bijzondere buitenlandse tochten zoals de Marmotte en de Dolomieten marathon.
  9. Hoe ziet jullie gewone dagelijkse leven eruit? Willem brengt in het weekend veel tijd door met zijn gezin, dat bestaat uit vrouw en 3 kinderen. Het zal geen bevreemding wekken dat dit veelal gebeurt op de hockeyvelden van BH & BC Breda waar hij tevens bestuurslid is. Verder bezoekt hij graag sportevenementen en evenementen als het Jazzfestival. Ook vertoeft hij graag aan het Zeeuwse strand. Joost spendeert ook veel tijd aan zijn gezinsleven, sport regelmatig en maakt deel uit van het bestuur van de Rotary Club Breda Mastbos.
  1. Wat vinden jullie van de huidige prestaties van Baronie 1? Beide heren hechten veel waarde aan de doorstroming van de eigen jeugd naar het eerste elftal en zien tot hun genoegen dat in het huidige elftal steeds meer eigen jeugd wordt ingepast. De huidige positie op de ranglijst stemt vooral daarom tot tevredenheid. Omdat beiden in het weekend verplichtingen hebben bij hockeyclub Breda hebben ze tot op heden geen gelegenheid gehad om wedstrijden bij te wonen. Omdat de winterstop bij het hockey eerder intreedt dan bij het voetbal beloven beiden om de laatste wedstrijden van Baronie in ieder geval bij te komen wonen. Die “De Keyzer Zekerheid” heeft Baronie in ieder geval alvast.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.