RKAVV is een niet te onderschatten opponent

Zondag in Leidschendam wacht medekoploper Baronie met RKAVV een tegenstander die op eigen bodem nog slechts één wedstrijd wist te winnen. Dat was in de allereerste competitiewedstrijd waarbij UDI’19 met 3-1 aan de zegekar werd gebonden. De overige wedstrijden tegen IFC (1-3), Nuenen (0-1), Unitas (2-4) en Vlissingen (0-3) gingen allen verloren. Het ensemble van trainer Maurizio Ceccucci sprokkelde tot nog toe slechts 9 punten bij elkaar en bevindt zich met de huidige twaalfde positie dan ook in de gevarenzone. Na de ruime 3-0 overwinning van vorige week bij De Meern heeft de ploeg echter aan vertrouwen gewonnen. Voor eigen publiek zal RKAVV er alles aan gelegen zijn om ook thuis weer eens te zegevieren en daarmee de weg naar boven te vinden.

Baronie zal dan ook ongetwijfeld op zware tegenstand kunnen rekenen. Na het onnodige puntenverlies tegen Minor zullen de groenwitten verder puntenverlies echter willen voorkomen. Dat gegeven maakt het voor het publiek interessant genoeg om een enerverende wedstrijd te mogen verwachten. Tegen Minor speelde Baronie zeker geen slechte wedstrijd maar verzuimde men om bij een 1-0 voorsprong de Limburgers de genadestoot toe te brengen. Wil de ploeg zich aan de top handhaven dan zal dit tegen RKAVV absoluut beter moeten. Baronietrainer Jurriaan van Poelje heeft echter voldoende vertrouwen in het scorende vermogen van zijn ploeg om met een positief resultaat terug naar Breda te kunnen keren. Bovendien kan hij zondag weer beschikken over verdediger Björn Quartel en aanvaller Jason Tjien-Fooh die beiden terugkeren na blessureleed.

De wedstrijd op Sportpark Kastelenring staat onder leiding van arbiter J. Kaper die wordt bijgestaan door de assistenten B. Kaya en T. Nagtegaal. Aanvang is 14.30 uur.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.