Nieuwsbrief Jeugd VV Baronie – november 2018

Beste jeugdspeler, jeugdspeelster, ouders/verzorgers,

In deze nieuwsbrief lees je:

● Een greep uit de meest creatieve aanmoedigingen en aanwijzingen
● Extra parkeerruimte
● Uitgelicht: De Baronie Jeugd Coördinatoren
● Doe je ook mee met de wintercompetitie?
● Effe voorstellen: Björn Baks, kantinebeheerder
● Sinterklaas komt op bezoek
● Meiden, doe je mee met de vriendinnenclinic?
● Voor de agenda

Heb je na het lezen van de nieuwsbrief nog vragen, suggesties of tips? Vraag je teamleider/coördinator of mail naar judith.van.der.veeken@vvbaronie.nl.

 

Een greep uit de meest creatieve aanmoedigingen en aanwijzingen

Veel ouders leven met hun kind mee en zijn gegrepen door het spelletje. Ook de coaches zijn lekker fanatiek, zeker als (oud) voetballer. Hierbij een aantal mooie creatieve coachopmerkingen. Laat de bal het werk doen – Herstellen – Korter dekken – Zakken – Breed houden – Diep gaan – In dat gat – Blijf maar hangen – Let goed op je mannetje – Omschakelen – Knijpen. Herkenbaar? En gaan kinderen precies doen wat je eigenlijk bedoelt?? Probeer altijd in de taal van kinderen te praten. Veel plezier en succes!

 

Extra parkeerruimte

Je hebt het ongetwijfeld een keer meegemaakt op de zaterdagochtend: een volle parkeerplaats. Sinds kort staan er vrijwilligers om automobilisten door te verwijzen. We zijn blij dat we bij de school Tessenderlandt mogen parkeren. Kom je met de auto, parkeer dan bij de school. Dan weet je zeker dat je een plekje hebt en geven we onze gasten een warm welkom. Nog beter: carpool of kom op de fiets.

 

Uitgelicht: De Baronie Jeugd Coördinatoren

Sinds enige tijd heeft Baronie voor iedere leeftijdscategorie in de jeugd een coördinator aangesteld. Je hebt er vast wel eens één gesproken of er anderen over horen praten. Wat doen deze coördinatoren, die onder de technische commissie vallen, nu eigenlijk precies? Iets voor jou?
Lees meer

 

Doe je ook mee met de wintercompetitie?

Na een succesvolle eerste editie voor O9 is er nu dit jaar een indoor wintercompetitie voor O8 t/m O11. Schrijf je individueel in en ga 5 zaterdagen met veel plezier de strijd aan in een gemixt team. Dit jaar is de locatie De Huif in Bavel. Inschrijven kan via je teamleider. Schrijf je nog snel even in dit weekend!

 

Effe voorstellen: Björn Baks, kantinebeheerder

Björn Baks (29 jaar) woont samen met mijn vriendin Chantal (ook werkzaam in de kantine) in Breda. Hij heeft zijn hele “voetbalcarrière’’ door mogen brengen bij ons mooie clubje. Björn is begonnen in de F-jes en heeft bij Baronie gevoetbald tot en met de senioren. Vanwege drukte met z’n werk is hij moeten stoppen. We leggen 10 vragen aan hem voor.
Lees meer over Björn, zijn voetbalvoorbeelden en zijn ambities voor de kantine.

 

Sinterklaas komt op bezoek!

Op woensdag 28 november komt Sinterklaas met z’n pieten op bezoek bij Baronie. De JO6, JO7, JO8 en JO9 kinderen mogen verkleed naar de training van 14-15 uur komen en aansluitend in de kantine op de goed heiligman wachten. Ieder jaar weer een genot voor groot en klein. Voor alle kinderen JO7 t/m JO11 is er het Sinterklaastoernooi.

 

Meiden, doe je mee met de vriendinnenclinic?

Ika Luiijf, keeper dames 1 en trainster MO13, zit op het Johan Cruyff college in Roosendaal en moet een examenopdracht doen, in de vorm van het organiseren van een activiteit. Ze heeft er voor gekozen om een vriendinnentraining/clinic te organiseren voor de meisjes uit MO11, MO13 en alle andere meisjes die in JO11, JO10 of JO9 spelen. Kom op woensdagmiddag 12 december om 16:00 uur naar de club en neem vanaf 16:30 tot 18:15 deel aan de training. Meld je aan bij S.iemhoff@vvbaronie.nl.

 

Voor de agenda

28-11 Sinterklaastoernooi JO7 t/m JO11
28-11 Sinterklaasviering 15.15 tot 16.15 voor JO7, JO8 en JO9
05-12 Geen training ivm Sinterklaasavond
15-12 Inhaal/beker wedstrijden
21-12 Geen training ivm Kerstvakantie
15-12 t/m 2/2 Flexibele winterstop
26-12 Geen training ivm Kerstvakantie
28-12 Geen training ivm Kerstvakantie
29-12 Kerst Zaalvoetbaltoernooi
05-01 Indoor wintercompetitie JO8 t/m JO11
12-01 Indoor wintercompetitie JO8 t/m JO11
19-01 Indoor wintercompetitie JO8 t/m JO11 / inhaal/beker
26-01 Indoor wintercompetitie JO8 t/m JO11 / inhaal/beker
02-02 Indoor wintercompetitie JO8 t/m JO11 / inhaal/beker
09-02 Eerste competitiewedstrijd na de winterstop

 

Misschien vindt u dit ook leuk Meer van deze auteur