Bavel – Baronie mooi bekeraffiche

Baronie speelt morgenavond zijn eerste bekerduel om de KNVB Districtsbeker. Het duel tegen Bavel was aanvankelijk voor zondag 11 november gepland. De KNVB besliste echter dat Bavel op die datum de competitiewedstrijd tegen TSC moest inhalen. Twee seizoenen geleden speelde Baronie in Bavel ook voor de beker en kon de tegenstander na een enerverend en doelpuntrijk duel maar net de baas blijven. Het belooft daarom ook nu een interessant duel te worden temeer daar bij Bavel een aantal ex-Baronnen van de partij zullen zijn. Daan Diepstraten, Ralph van Loon en Mike Polderman zullen zich in deze bekerderby maar wat graag laten zien. Aanvang van de wedstrijd op Sportpark De Roosberg in Bavel is om 20.00 uur.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.