BaroNieuws oktober 2018

oktober 2018

Geachte Baronieleden,

Het nieuwe voetbalseizoen is alweer een week of vier aan de gang en velen genieten alweer van de eerste vakantie(herfst). Ons vlaggenschip kent een geweldige seizoenstart met op dit moment een tweede plaats achter Halsteren. Daarentegen is de start bij onze JO 19.1 en dames 1 nog niet wat je er van verwachten mag. Kortom het balletje rolt weer. In deze oktober uitgave van BaroNieuws:
• Van de Bestuurstafel
• Geslaagd Oktoberfest
• Grote clubactie
• Baraoke Night.
• Baronie – Alphense Boys Baronie jeugd bij de Singelloop 2018

Van de bestuurstafel

Het bestuur heeft besloten dat er in 2019 voor de 46e keer een paastoernooi kan worden georganiseerd. Van 20 t/m 22 april 2019 gaan elftallen uit binnen- en buitenland het weer tegen elkaar opnemen. Het belooft weer een mooi spektakel te worden voor de teams van JO13-2, JO13-1 en JO15-1. Voor enkele functies in de paascommissie worden nog vrijwilligers gezocht om mede gestalte te geven aan dit prachtige toernooi. Maak eens contact via paastoernooi@vvbaronie.nl. Het aantal uren dat die medewerking kost zal je meevallen. Verder werkt het bestuur gestaag door aan maatregelen om de kosten te verlagen. Dat doet links en rechts wel wat pijn af en toe, maar er is ook veel begrip voor het feit dat maatregelen nodig zijn.
Procedures beginnen ook hier en daar hun beslag te krijgen. Je merkt het aan het mailverkeer dat iets minder druk aan het worden is. Verder wordt voortdurend gekeken naar plannen die ertoe kunnen leiden dat vrijwilligers hun steentje bij willen dragen. Dat is hard nodig, enkele taken, waaronder administratieve ondersteuning en het terreinbeheer, worden nog maar mondjesmaat uitgevoerd en dreigen zelfs stil te vallen. Zonder terreinbeheerders, mannen die de kalklijnen trekken, velden in orde houden, die kleine zaken regelen op wedstrijddagen is voetballen onmogelijk. Dat laten we toch zeker niet gebeuren!? Kom erbij!! Het gaat vooruit, weliswaar langzaam, dankzij het vele werk dat is blijven liggen langzamer dan het bestuur zou willen maar…we blijven er vertrouwen in houden.

Ook in 2019 – 2020 late start seizoen

De KNVB heeft besloten om ook het voetbalseizoen 2019 – 2020 de competitie weer eind september te laten beginnen. De tweede en derde divisie zal het seizoen starten op 24 en 25 augustus. De hoofdklasse begint een week later op 31 augustus/ 1 september. In datzelfde weekeind beginnen dan weer de beker poule wedstrijden. De poule wedstrijden staan verder gepland op 7/8 september en 14/15 september. De competitie start dan vervolgens op 21/ 22 september.

Geslaagd Oktoberfest

Dit jaar al op 28 september maar het was weer een zeer geslaagd Baroniefeest. Ieder jaar nog drukker dan het jaar ervoor. Mede ook door onze 35 en 45 plussers die deze avond eerst sportief aan het werk gingen er erna een welverdiende pint kwamen drinken bij het Oktoberfest. Dj Kevin Valkesteijn, geheel gestoken in lederhosen, zorgde voor de gepaste Duitse en Oostenrijkse schlagers terwijl Bjorn nog een lokale artiest had gestrikt. Kortom het Baronie Oktoberfest staat als een huis. Dank ook aan de crew van Bjorn die er voor zorgde dat niemand iets te kort kwam deze avond.

Samen op weg naar de 4000 loten

Op 15 september is de grote clubactie weer van start gegaan. We gaan er met alle jeugdteams en selectie dames en heren 1 voor zorgen dat we dit jaar de grens van 4000 loten gaan halen. Voor het meest verkopende team hebben we een prachtige team prijs:

Dit pakket omvat:
• 1x GIRONA050 (teamtas)
• 1x GIRONA021 (ballentas)
• 6x FLAME801 (trainingsbal)
• 1x ACDIS825 (markeerdopjes)
• 1x ACRIN830 (markeerringen)
• 1x ACLAD820 (loopladder)
• 1x H2OBAG801 (waterzak)
• 10x BIB105 (partijhesjes)
• 15x ALMERIA140 (witte polo)

De eerste prijs is beschikbaar gesteld door Brandsfit en heeft een waarde van € 800,-
Daarom elftallen er met z’n allen er tegenaan! Voor het team dat als tweede eindigt is er een avondje NAC/Breda voor 20 personen.
De derde prijs voor de teams is een avond/middag bowlen met friet en snacks. Voor de speelster en speler die de meeste loten heeft verkocht hebben we een Baronie trainingspak en Baronie tas. Verder zijn er voor de nummer twee en drie ook nog mooie prijzen te winnen.

Inleveren loten
Uiterlijk 12 november dienen alle lotenboekjes ingeleverd te zijn bij de leiders!

BaraOke Night:

Noteer alvast in u agenda: vrijdag 16 november is het BaraOke Night bij Baronie. Het belooft weer een TOP feest in onze kantine te worden. Aanvang: 20.00 uur.

Baronie – Alphense Boys:

Onze trots, het vlaggenschip Baronie 1, kent een geweldige seizoen start. Daarom verdient dit team ook meer belangstelling vanuit onze leden. Breng eens een bezoekje aan dit veel scorend team. Baronie speelt zondagmiddag 28 oktober weer thuis op de Blauwe Kei. Baronie ontvangt dan Alphense Boys om 14.30 uur. We rekenen op onze leden en ouders om naar deze wedstrijd te komen kijken.

Baronie jeugd actief bij de Bredase singelloop 2018

Jarenlang was de 5 km van de singelloop gekleurd door het geel/zwart van NAC , maar ieder jaar zien we op de 5 km nu ook steeds meer Baronie elftallen en leiders mee lopen . Het zou mooi zijn als volgend jaar de gehele jeugdafdeling mee gaat lopen op de 5 km.

Willem Hartmans

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.