Sponsor van de maand

In deze rubriek brengen wij maandelijks een van onze sponsors voor het voetlicht. Voor de maand september brengen we Forza Camerabewaking onder de aandacht om hetgeen wat dit bedrijf voor onze leden en overige stakeholders kan betekenen. Tevens proberen wij aan de hand van een tiental vragen een beeld te schetsen over de persoon of personen die achter het bedrijf schuilgaan. Wij spraken met eigenaar Redmar Jonker.

1. De geschiedenis: Redmar werkt al vanaf 2003 als zelfstandig ondernemer. Afwisselend fungeert hij gedurende zo’n 8 jaar als salestrainer en leidt hij een promotiebureau voor studenten. Daarna vindt hij een nieuwe uitdaging met de oprichting van een bedrijf dat paintball evenementen op locatie en op een indoor locatie organiseert in de oude Faamfabriek aan de Liniestraat. Met zowel een commerciële als technische achtergrond is hij een allrounder die zelfs ook websites bouwt om daarna bij toeval in de wereld van de beveiliging terecht te komen. Zo kan het gebeuren dat hij zich hiermee in 2015 fulltime gaat bezighouden en zijn huidige bedrijf Forza Camerabewaking wordt geboren.
  2. Wat is er zo leuk aan jouw werk? Het menselijk contact met klanten, leveranciers en overige contribuanten in de logistieke keten van zijn bedrijf schenkt hem veel voldoening. De afwisselende werkzaamheden, maar vooral de waardering van tevreden klanten na het plaatsen van een camerasysteem, geven hem een goed gevoel in zijn dagelijkse werk.
  3. Hoe ziet een normale werkdag er voor jou uit? Redmar heeft zeker geen acht tot vijf baan. Indien nodig staat hij al om ’s morgens 7 uur bij een klant en zijn werkdagen van twaalf uur dan ook zeker geen uitzondering.
  4. Wat betekent voetbal of sport in het algemeen voor jou? Als rasechte voetballiefhebber is hij niet echt geïnteresseerd in andere sporten. Ook zijn kinderen heeft hij inmiddels een dusdanig enthousiasme voor de voetbalsport bijgebracht dat deze in de jeugd van Baronie spelen. Zoon Milan speelt bij JO9-7 en zoon Roan bij JO7-2. Het zal dan ook geen bevreemding wekken dat vader Redmar zich eerst als teamleider heeft aangemeld en inmiddels coördinator is van JO9.
  5. Hoe lang is het bedrijf al sponsor van Baronie? Dit is het eerste jaar dat Forza Camerabewaking onze vereniging ondersteunt,
  6. Op welke wijze doet men aan sponsoring? Forza Camerabewaking heeft bij Baronie een uiterst professioneel bewakingssysteem geplaatst waarmee vanaf het komende seizoen tevens alle thuiswedstrijden van het eerste elftal strak in beeld kunnen worden gebracht. De wedstrijden kunnen daarmee live in de kantine worden gevolgd. Voor de technische staf is er het bijkomende voordeel, dat deze wedstrijden nu ook nog eens haarfijn kunnen worden geanalyseerd.
  7. Waarom sponsort men Baronie? De betrokkenheid bij onze vereniging vloeit niet voort uit commerciële overwegingen, maar uit het lidmaatschap van Baronie van Redmar’s kinderen. Daarnaast vindt hij het leuk om zijn maatschappelijke steentje bij te dragen. Baronieleden mogen bij hem bovendien rekenen op een aantrekkelijke korting bij aanschaf van door Forza Camerabewaking geleverde apparatuur.
  8. Kun je zelf nog sportieve prestaties overleggen? Redmar heeft vanaf de E-jeugd tot zijn zestiende levensjaar in Rotterdam gevoetbald bij het bescheiden Schiebroek ’94. Hoge ambities heeft hij echter nooit gehad. Als voormalig Rotterdammer is hij nog wel steeds een fervent supporter van Feyenoord.
  9. Hoe ziet jouw gewone dagelijkse leven eruit?  Als vader van een gezin met 2 kinderen gaat hier natuurlijk de meeste aandacht naar uit. Gedurende het seizoen is hij in de weekends veelal op het Baronieterrein te vinden wanneer zijn kinderen daar spelen. Tijdens de vakanties trekt hij er graag met zijn gezin met de camper op uit.
  10. Wat vind je van de huidige prestaties van Baronie 1? Veel wedstrijden heeft hij tot op heden nog niet gezien. Wel volgt hij het team aandachtig en heeft hij het gevoel dat er een frisse wind door de hele vereniging waait, wat de resultaten wel eens mede ten goede zal kunnen komen. Hij vertrouwt er daarbij vooral op, dat het door hem beschikbaar gestelde videoanalyse systeem hieraan een daadwerkelijke bijdrage zal kunnen leveren. Want bij een topsysteem hoort natuurlijk wel een topklassering!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.