EHBO cursus via Baronie

Baronie is op zoek naar leden of ouders die zich willen scholen in eerste hulp en biedt hiervoor de mogelijkheid tot het volgen van een EHBO cursus op kosten van Baronie. Met dit diploma ben je gediplomeerd EHBO-er en kun je eerst hulp bieden in allerlei situaties.  De EHBO vereniging in Breda is een actieve vereniging, met ook veel nascholing en interessante sprekers voor de leden.
Als tegenprestatie willen we graag dat je na het behalen van je diploma op een aantal zaterdagen en toernooidagen per jaar aanwezig bent bij Baronie als EHBO-er.
De cursus begint per 10 oktober en vervolgens nog 13 dinsdagen gedurende dit seizoen.
Heb jij interesse in deze mogelijkheid, of voor meer info, neem contact op met Coriena (senioren@vvbaronie.nl) of Edwin (vtz@vvbaronie.nl)
We hebben beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.