Baronie hoopt goede gevoel vast te houden

Na een spektakelstuk van de eerste orde mocht Baronie de afgelopen week de eerste 3 punten bijschrijven. Met de zwaarbevochten 4-3 overwinning op Juliana’31toonde de ploeg van Van Poelje aan over een geweldige veerkracht te beschikken door vanuit bijna kansloze positie de wedstrijd alsnog in eigen voordeel te beslissen. Dat betekende voor iedereen die Baronie een warm hart toedraagt natuurlijk een geweldige opluchting. Na 2 teleurstellende wedstrijden die steeds in ondertal werden afgesloten kon de ploeg eindelijk laten zien waartoe het in staat is. Daarom is het nu zaak om het goede gevoel, dat na deze overwinning is blijven hangen vast te houden.

Met tegenstander Oss’20 in het vooruitzicht zal dat ook hard nodig zijn. Het team van trainer Bertran Kreekels is na 3 wedstrijden nog ongeslagen. Weliswaar werd er 3 keer gelijkgespeeld, maar met tegenstanders als Jong FC Den Bosch, Gemert en EHC is dat zeker geen slechte reeks. Met Ferdy van den Berg, goalgetter Tony de Groot en Mats van Huijgevoort beschikt men in de as over veel kwaliteit en routine. Daarnaast zijn ook aanvallers Bob van Lith en Rob van Sonsbeek (2x trefzeker tegen Den Bosch) spelers om rekening mee te houden. De Ossenaren strijden de laatste seizoenen steeds mee om de bovenste plaatsen en lijken ook dit jaar weer hoge ogen te gaan gooien.

De technische staf van Baronie ziet Boudrza en Nahr terugkomen van hun schorsing na de 2 gele kaarten in de wedstrijd tegen Halsteren. Verdediger Bart de Koning overleefde tegen Juliana’31 de warming up niet en heeft ook deze week de training nog niet kunnen hervatten, terwijl Peragon wegens vakantie ontbreekt. Met het opgedane vertrouwen van vorige week reist Baronie echter met veel vertrouwen in een positief resultaat naar Oss af. De groenwitte supporters zijn dan ook heel benieuwd of hun favorieten tot een verrassend resultaat in staat zullen zijn.

De wedstrijd op Sportpark De Rusheuvel in Oss wordt zondag geleid door arbiter R. Gansner Aanvang van de wedstrijd is k om 14.30 uur.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.