Baronie Jeugdplan maakt nieuwe ontwikkelingen door

Met ingang van dit seizoen vernieuwt Baronie de onderbouw opleiding voor F- en E- jeugd. Al jaren staat Baronie in de Top 10 van de beste jeugdopleidingen van Nederland. Om daar te blijven is de Technische Commissie van Baronie van mening dat de kwaliteit én de intensiteit van de trainingen voor de basis, te weten de onderbouw vanaf het komende seizoen omhoog moet om de toonaangevende club in de regio te blijven.

Belangrijkste uitgangspunten:

–          De optimale ontwikkeling van ieder individu staat voorop;

–          Ieder kind ontwikkelt zich in zijn/haar eigen tempo;

–          Alle kinderen krijgen evenveel aandacht in de basisopleiding;

–          Baronie maakt geen onderscheid in opleiding en ontwikkeling meisjes of jongens. Bij MP en F     volledig gemengd, op latere leeftijd ook mogelijk afhankelijk van talentontwikkeling.

–          Maximaal aanbod trainingen. De intensiteit van de trainingen gaat dit jaar met 250% omhoog. Minimaal 2x per week trainen en 1 ¼ uur ipv 1 uur;

–          De trainingen worden geleid en voorbereid door 2 gediplomeerde hoofdtrainers per sessie        van  40 kinderen. De hoofdtrainers krijgen per training hulp van 3-5 hulptrainers voor individuele begeleiding;

–          De oefenstof kent een duidelijke opbouw volgens een technisch jaarplan;

–          De oefenstof is voor alle jeugdleden gelijk en wordt in intensiteit aangepast aan het niveau van de speler.

–          De mini-pupillen (O7) blijven 1x per week trainen op woensdagmiddag. Ook is O5 mogelijk via KicksnSticks-indoor.

Ben je geïnteresseerd om je zoon of dochter ook deel te laten nemen aan het jeugdplan van Baronie, neem dan contact op met mini-pupillen@vvbaronie.nl of F-pupillen@vvbaronie.nl of E-pupillen@vvbaronie.nl

Of meld je zoon of dochter aan via https://vvbaronie.nl/lid-worden/ en er wordt contact opgenomen met je.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.